Svi stanovi našli svoje vlasnike, još jedan ključ od stana otišao u Blace

Završena nagradna igra „Uzmi račun i pobedi“

U četvrtom izvlačenju u okviru nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ izvučeni su dobitnici dva stana u Beograd i svih šest stanova koji su opredeljeni nagradnim fondom su našli svoje vlasnike a čak dva stana su otišla u Blace. U direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a izvučeni su i dobitnici 14 automobila „fijat 500L“ kao i dobitnici sedam putovanja. Ostali dobitnici izvučeni su uz lajv strim na portalu RTS-a i uzmiracun.rs, a izvučeno je ukupno 208 nagrada ukupne vrednosti od 54.581.713,47dinara.Sinoć je nakon  četvtrog kola nagradne igre „Uzmi račun i pobedi“ nagradna igra i završena.

Tokom televizijskog prenosa izvlačenja 23 glavnih nagrada, Komisija je ustanovila da tri koverte nisu bile regularne – u jednoj koverti se nalazio jedan račun koji je bio manji od 100 dinara, na drugoj nije bilo kontakt telefona a treća koverta nije bila brendirana kovertom namenjenoj za nagradnu igru. Tokom izvlačenja ostalih nagrada, ustanovljeno je da je 15 koverata bilo neregularno. Komisija je ustanovila da sedam koverti nije sadržalo kontakt telefone, 6 koverata nije imalo deset fiskalnih računa i 2 koverte su sadržale pomešane fiskalne račune i slipove.

Priređivač je odmah telefonom stupio u kontakt sa dobitnicima stanova i automobila  i potvrdio da ispunjavaju sva pravila za učešće u nagradnoj igri, da su punoletni i da nisu zaposleni u institucijama koje organizuju nagradnu igru. Sreću su u poslednjem kolu delili sportisti Davor Štefanek, Dejan Tomašević, glumci iz spotova „Uzmi račun i pobedi“ Vanja Nedeljković i Milan Pajić.

Sve srećne dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave kontaktiraće već u subotu 01. aprila i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri i ukoliko utvrdi  kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu “Politika“ u ponedeljak 3. aprila, kao i na internet stranicama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, nagradne igre www.uzmiracun.rs i  Radio televizije Srbije.

Dobitnici nagrada dobiće uputstvo o preuzimanju nagrada u roku ne dužem od 30 dana od dana objavljivanja  u dnevnom listu “Politika“ dok je rok za preuzimanje nagrada 60 dana od dana objavljivanja  u „Politici“.

Nagradnu igru priređuje Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, po odluci Vlade Srbije u saradnji sa Ministarstvom finansija, Poreskom upravom, Državnom lutrijom Srbije, Poštom Srbije, Republičkim sekretarijatom za javne politike i NALED-om.

Ukupna vrednost nagradnog fonda bila je 135.344.181,46 dinara, a za ovaj krug nagradne igre opredeljeno je 742 nagrade.

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave čestita svim dobitnicima i zahvaljuje se građanima na učešću u nagradnoj igri “ Uzmi račun i pobedi”  i velikoj podršci koju pružaju u suzbijanju sive ekonomije.

Nagradna igra predstavlja jednu od 68 mera Nacionalnog programa za suzbijanje sive ekonomije. Država i privreda će nastaviti sa edukativnim programom tokom 2017. i 2018. godine, a pozivamo i sve građane da nastave da nas podržavaju jer to za sve nas znači bolje puteve, bolnice, škole i vrtiće.Skip to content