Konsultacije o Nacrtu godišnjeg izveštaja-samoprocene o implementaciji Akcionog plana za provođenje inicijative Partnerstvo za otvorenu upravu u Republici Srbiji za period 2020-2022. godine

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave poziva zainteresovanu javnost da u periodu od 17-31. januara 2022. godine uputi svoje predloge, komentare i sugestije na Nacrt godišnjeg izveštaja – samoprocene o implementaciji Akcionog plana za sprovođenje inicijative Partnerstvo za otvorenu upravu u Republici Srbiji za period 2020-2022. godine i time doprinese kvalitetu teksta ovog dokumenta.

Predlozi, komentari i sugestije mogu se dostaviti na dva načina:

  • putem Portala eKonsultacije – sekcija posvećena Partnerstvu za otvorenu upravu, koja je dostupna na adresi: https://ekonsultacije.gov.rs/ogpPage/1. Za upućivanje komentara na ovaj način, potrebno je da zainteresovana strana bude registrovan korisnik Portala – ukoliko to nije slučaj, proces registracije može se izvršiti u skladu sa uputstvima dostupnim na adresi: https://eid.gov.rs/sr-Cyrl-RS/pocetna. Nacrtu izveštaja pristupa se putem kartice „Izveštaji (na levoj strani ekrana), dok se predlozi, komentari i sugestije dostavljaju korišćenjem opcije „Ostavi komentar.
  • putem Obrasca za dostavljanje komentara (može se preuzeti u nastavku), koji se popunjen dostavlja na imejl adresu: danilo.rodicc@mduls.gov.rs.

Proces konsultacija traje do ponedeljka, 31. januara 2022. godine.

U nastavku možete preuzeti:Skip to content