Sledeće nedelje završne konsultacije o uredbi o finansiranju programa od javnog interesa koja realizuju udruženja

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, u saradnji sa Kancelarijom za saradnju sa civilnim društvom Vlade Republike Srbije i Građanskim inicijativama organizuje 14. decembra 2017. godine u Beogradu, u Kući ljudskih prava i demokratije, (Ulica Kneza Miloša 4, sa početkom u 11.00 časova) poslednji konsultativni sastanak povodom predstavljanja teksta i finalnih konsultacija o Predlogu Uredbe o sredstvima za podsticanje programa ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje programa od javnog interesa koja realizuju udruženja.

Predlog Uredbe je pripremila posebna Radna grupa radi unapređenja zakonskog okvira u ovoj oblasti, a nakon javnih onlajn konsultacija koje su održane u prethodna tri meseca.

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, Kancelarija za saradnju sa civilnim društvom i Građanske inicijative pozivaju zainteresovane predstavnike/ce organizacija civilnog društva da prijave svoje učešće u konsultativnom sastanku povodom izrade teksta Predloga Uredbe.

Prijavu učešća na skupu potrebno je dostaviti najkasnije do 12. decembra 2017. godine na e-adresu: milica@gradjanske.org

Tekst Predloga Uredbe o sredstvima za podsticanje programa ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje programa od javnog interesa koja realizuju udruženja biće dostavljeni naknadno.

Napomena: Organizatori nisu u mogućnosti da nadoknade troškove prevoza predstavnicima organizacija civilnog društva koji nisu iz mesta u kom se skup održava.

Javni poziv za skup
Program rada
Predlog Uredbe o sredstvima za podsticanje programa ili nedostajućeg dela sredstava za finansiranje programa od javnog interesa koja realizuju udruženjaSkip to content