Besplatna obuka za građane za rad u programu „Power Point“ u SKIP centru MDULS

SKIP Centar (Srpsko-korejski informatičko-pristupni centar), koji  radi u sastavu Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, organizuje besplatnu obuku za građane za rad u programu za kreiranje prezentacija „Power Point“.

Obuke će se održati u subotu i nedelju, 25. i 26. juna, u terminima od 9 do 16 časova, u SKIP centru u Beogradu, Dobrinjska 11.

Svi zainteresovani građani mogu se prijaviti popunjavanjem obrasca prijave preko linka najkasnije do četvrtka, 23. juna.

Prilikom selekcije polaznika uzimaće se u obzir blagovremenost prijave i motivacija kandidata za pohađanje obuke.

SKIP centar je visoko tehnološki opremljen prostor namenjen održavanju besplatnih obuka za građane u domenu primene kompjuterskih programa, ali i najnovijih digitalnih platformi i informacionih sistema. U sklopu Centra nalaze se moderno opremljene učionice sa smart podijumima za interaktivnu nastavu i najnoviji računari povezani na jednu od najbržih bežičnih mreža.

Za nepunih pet godina postojanja i rada, u SKIP Centru sprovedeno je više od 1.500 najrazličitijih obuka koje je pohađalo više od 40.000 polaznika, a Centar je nagrađen i Zlatnom plaketom kao najbolji informatičko-pristupni centar u svetu.

Predstojeću besplatnu obuku za rad u Power Point-u realizovaće trener računarskih veština Jovan Aleksić.Skip to content