Ministar Martinović čestitao 8. mart, Međunarodni dan žena

Povodom Međunarodnog dana žena, Osmog marta, ministar državne uprave i lokalne samouprave dr Aleksandar Martinović uputio je čestitku svim građankama Republike Srbije.

„Danas obeležavamo praznik posvećen ženama koje su simbol i kamen temeljac našeg društva, a ujedno i najodvažniji nosioci pozitivnih promena, uspeha i napretka. One se svakodnevno bore sa različitim izazovima i naša je zajednička dužnost, a istovremeno i najviša obaveza da se posvetimo njihovom zdravlju i interesu, odnosno da maksimalno budemo usmereni na njihovo dobro.

Žene u Srbiji zaslužuju divljenje i poštovanje svakog dana u godini, ne samo Osmog marta, jer boreći se za sopstvene ciljeve i standarde, one posvećeno rade za dobrobit svih nas i neprocenjivo doprinose boljitku društva i jačanju čitave naše zemlje.

Ne samo da nastavljamo snažno da ih podržavamo u njihovim stremljenjima i ambicijama i to u svim sferama javnog i privatnog života, nego moramo da budemo i njihovi najodaniji i najbolji saborci na putu izgradnje moderne i ravnopravne zajednice.

Drage dame, srećan vam Osmi mart!“Skip to content