Нови Сајам студентске стручне праксе у јавној управи – прилика за студенте да сазнају све о понуди стручне праксе у јавној управи

Министарство државне управе и локалне самоуправе, уз подршку ЕУ пројекта „Видљивост и комуницирање реформе јавне управе“, организује 9. новембра, од 10 часова, Сајам студентске стручне праксе у јавној управи 2022/2023, који се одржава онлајн на посебно дизајнираној дигиталној платформи, која посетиоце води кроз виртуелно здање Народне скупштине Републике Србије.

На овом сајму 56 органа јавне управе понудиће стручну праксу за готово 800 студената пет државних универзитета.

Током Сајма, студенти ће бити у прилици да на дигиталној платформи прате презентације органа и универзитета на њиховим виртуелним штандовима, присуствују тематским трибинама о стручној пракси и запошљавању у јавној управи, као и да директно комуницирају са представницима органа и универзитета који учествују на Сајму.

За више информација о студентској стручној пракси у јавној управи и програму Сајма посетите Виртуелну заједницу Студентска стручна прака у јавној управи https://strucnapraksa.mduls.gov.rs/, на којој се налази и линк путем ког ће студенти, али и сви остали заинтересовани, моћи да посете и активно учествују на овогодишњем сајму.

 Skip to content