Novi Sajam studentske stručne prakse u javnoj upravi – prilika za studente da saznaju sve o ponudi stručne prakse u javnoj upravi

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, uz podršku EU projekta „Vidljivost i komuniciranje reforme javne uprave“, organizuje 9. novembra, od 10 časova, Sajam studentske stručne prakse u javnoj upravi 2022/2023, koji se održava onlajn na posebno dizajniranoj digitalnoj platformi, koja posetioce vodi kroz virtuelno zdanje Narodne skupštine Republike Srbije.

Na ovom sajmu 56 organa javne uprave ponudiće stručnu praksu za gotovo 800 studenata pet državnih univerziteta.

Tokom Sajma, studenti će biti u prilici da na digitalnoj platformi prate prezentacije organa i univerziteta na njihovim virtuelnim štandovima, prisustvuju tematskim tribinama o stručnoj praksi i zapošljavanju u javnoj upravi, kao i da direktno komuniciraju sa predstavnicima organa i univerziteta koji učestvuju na Sajmu.

Za više informacija o studentskoj stručnoj praksi u javnoj upravi i programu Sajma posetite Virtuelnu zajednicu Studentska stručna praka u javnoj upravi https://strucnapraksa.mduls.gov.rs/, na kojoj se nalazi i link putem kog će studenti, ali i svi ostali zainteresovani, moći da posete i aktivno učestvuju na ovogodišnjem sajmu.

 Skip to content