NOVI SAJAM STUDENTSKE STRUČNE PRAKSE U JAVNOJ UPRAVI – PRILIKA ZA STUDENTE DA SAZNAJU SVE O PONUDI STRUČNE PRAKSE U JAVNOJ UPRAVI ZA AKADEMSKU 2023/2024. GODINU

 

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave, uz podršku EU projekta „Vidljivost i komuniciranje reforme javne uprave“, organizuje 15. novembra, od 10 časova, Sajam studentske stručne prakse u javnoj upravi 2023/2024, koji se održava onlajn na posebno dizajniranoj digitalnoj platformi, koja posetioce vodi kroz virtuelno zdanje Vlade Republike Srbije.

 

Na ovom sajmu studentima pet državnih univerziteta ponudu od gotovo 900 mesta za stručnu praksu predstaviće 73 organa javne uprave iz 33 grada i opštine.

Tokom Sajma, studenti će biti u prilici da na digitalnoj platformi prisustvuju tematskim tribinama i saznaju koje novine donosi program stručne prakse za akademsku 2023/2024. godinu, obiđu virtuelne štandove organa javne uprave i univerziteta, učestvuju u virtuelnim slušaonicama/chat room-ovima organa i univerziteta „Stručna praksa u javnoj upravi za moj univerzitet“ i da direktno komuniciraju sa predstavnicima organa javne uprave i univerziteta i tako dobiju sve informacije o stručnoj praksi i kako do nje.

 

Za više informacija o studentskoj stručnoj praksi u javnoj upravi i programu Sajma posetite Virtuelnu zajednicu Studentska stručna praka u javnoj upravi https://strucnapraksa.mduls.gov.rs/, na kojoj je i ulaz na ovogodišnji sajam.Skip to content