Електронско заказивање ПЦР тестирања на лични захтев

На интернет порталу еУправа Канцеларије за информацине технологије и електронску управу од данас је омогућено електронско заказивање за ПЦР тестирање на лични захтев.

Грађани Србије, страни држављани са одобреним боравком у Србији, као и страни држављани без одобреног боравишта (туристи), могу на једноставан и брз начин да закажу термин у некој од 25 лабораторија у 22 градова и општина у Србији.

Да би се користила услуга еЗаказивање за ПЦР тестирање на лични захтев није потребно да се грађани региструју на порталу еУправа, већ је довољно да само покрену услугу.

Ова електронска услуга јавне управе грађанима омогућава да на брз и једноставан начин закажу термин за себе и своју породицу и тако избегну чекање у редовима што смањује и притисак на здравствене раднике и скраћује време потребно за обављање административних послова.

Услуга је тренутно доступна у следећим градовима и општинама: Београд, Нови Сад, Суботица, Ниш, Шабац, Чачак, Ужице, Ћуприја, Сремска Митровица, Пожаревац, Пирот, Панчево, Лесковац, Крушевац, Краљево, Крагујевац, Косовска Митровица, Кикинда, Зрењанин, Зајечар, Врање и Ваљево.

 

Услугу можете да покренете ОВДЕ.Skip to content