Oglasnu tablu počelo da koristi 10 gradova i opština

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave pokrenulo je aplikaciju „Oglasna tabla“ za internu komunikaciju zaposlenih, koju je u pilot fazi počelo da koristi 10 gradova i opština.

Zaposleni preko ove aplikacije mogu da se informišu o reformi javne uprave, kao i o pravima, obavezama i mogućnostima za usavršavanje i napredovanje, a sve u cilju bolje primene zakona i samim tim boljih usluga za građane.
Prve lokalne samouprave čiji će zaposleni biti korisnici aplikacije u test fazi su Sombor, Zrenjanin, Kruševac, Kragujevac, Gradska opština Čukarica Beograd, Gradska opština Savski venac Beograd, Bačka Topola, Ub, Lebane, Gradska opština Palilula Niš.

Lokalne samouprave imaćete i svoj lični kutak za njihovu opštinu u kome će moći da objavljuju informacije važne za njihove zaposlene, kao što je informacija o radnom vremenu, novoj sistematizaciji ili drugim odlukama lokalne samouprave.

Plan je da nakon tekst faze u ovih 10 gradova i opština, aplikacija tokom seldeće godine bude dostupna svim zaposlenima u javnoj upravi.